Tiplijn: 06-19541384

Autobrand zorgt voor flinke file op A15 bij Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De snelweg A15 is woensdagavond volledig afgesloten geweest in de richting van Rotterdam. Reden hiervoor was een autobrand op het traject tussen Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam.

De auto vloog tijdens het rijden in brand en kwam tot stilstand op de rechter rijstrook. Brandweerlieden uit Gorinchem kwamen met spoed ter plaatse. Zij hadden de brand vervolgens redelijk snel onder controle. De auto brandde echter wel volledig uit. Ook bleek dat het asfalt op de plek van de brand dusdanig ernstig beschadigd was geraakt dat een spoedreparatie noodzakelijk was. De snelweg A15 tussen Gorinchem en Hardinxveld is daarom een groot deel van de nacht dicht zodat een aannemer het asfalt kan vervangen. De verwachting is dat het verkeer in de donderdagochtend spits geen last meer heeft van de gevolgen van de brand.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer