Tiplijn: 06-19541384

Brandweer dooft schoorsteenbrand in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer van Hardinxveld-Giessendam is dinsdagavond 10 januari 2023 uitgerukt voor een schoorsteenbrand aan de Binnendams. Bij een woning werd rond 18.45 uur brand in de schoorsteen ontdekt. Brandweerlieden kwamen ter plaatse om de brand te doven. Vanuit een ladderwagen is met hulp van een ramoneur het schoorsteenkanaal ontdaan van brandende roetdeeltjes.

Terwijl de brandweer bezig was met het bestrijden van de schoorsteenbrand, werden uit de schoorsteen van een naastgelegen woning ook vonken en veel rook waargenomen. Voor de zekerheid is de brandweer op onderzoek uitgegaan om te zien of daar ook sprake was van brand in het schoorsteenkanaal. Dit bleek niet het geval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer