Tiplijn: 06-19541384

Alblasserdammer (82) slaat met brommobiel over de kop op Lekdijk

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een 82-jarige man uit Alblasserdam is dinsdagmiddag 10 januari 2023 gewond geraakt, nadat hij met zijn brommobiel tegen een aanhanger botste en daarna over de kop vloog. Het ongeval gebeurde op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. Werklieden waren bezig met het aankoppelen van een luchtcompressoraanhanger. De aanhanger stond daarbij deels op de dijk. De bestuurder van de brommobiel botste hier tegenaan en sloeg over de kop. De twee mannen die het aanhangertje aan wilden koppelen, stonden precies even aan de andere kant naast hun busje en bleven zodoende ongedeerd. Voor de man uit de brommobiel kwamen de politie en ambulancedienst met spoed ter plaatse.

De Alblasserdammer is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De man is, voor zover nu bekend, lichtgewond geraakt. Zijn brommobiel is total loss en is door een beringsbedrijf afgevoerd.

De politie heeft geholpen bij de afhandeling van het ongeval. De verzekeringen zoeken uit wie verantwoordelijk is voor welk deel van de schade. De schade bestaat uit één kapotte brommobiel, een beschadigde bedrijfsbus, een beschadigd aanhanger en een beschadigde pick-up.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer