Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt in Hendrik-Ido-Ambacht de sloot in

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 25-jarige automobilist is op zondag 8 januari 2023 in Hendrik-Ido-Ambacht met zijn auto in een sloot terecht gekomen. Het ongeval gebeurde op de Hoefkens in het dorp. De jongeman die de auto bestuurde raakte niet gewond. Wel verdween de auto voor een groot deel onder water. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse en deze kon de auto uiteindelijk uit de sloot takelen.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet bekend. Zoals gebruikelijk na ieder ongeval heeft de bestuurder een blaastest ondergaan maar hieruit bleek dat de man geen alcohol had gedronken. Wat dan wel de oorzaak van het ongeval is geweest, wordt nog onderzocht door de politie. De auto moet, gezien de grote waterschade, als verloren worden beschouwd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer