Tiplijn: 06-19541384

Auto vliegt uit de bocht op De Helling in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Op De Helling in Alblasserdam is zaterdagavond 7 januari 2023 een auto uit de bocht gevlogen. Voor de twee jongemannen die in de auto zaten, kwam een ambulance ter plaatse. Een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. Het ongeval gebeurde rond 22.30 uur. De auto reed via De Helling het dorp in. In een bocht verloor de auto grip. Het voertuig schoot via de andere weghelft dwars door de bosschages en kwam via de busbaan in de berm tot stilstand.

De auto is total loss geraakt en is door een bergingsauto meegenomen. Op de plek van het ongeval ging het in het verleden herhaaldelijk op exact dezelfde manier mis.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer