Tiplijn: 06-19541384

Onderzoek naar knallen op Merconterrein in Alblasserdam; politie met zware vesten aan

0

ALBLASSERDAM – Vanaf het Merconterrein aan de West-Kinderdijk in Alblasserdam waren vrijdagavond 6 januari 2023 drie knallen te horen. Iemand in de buurt hoorde dit en zag niet veel later ook 2 auto’s wegrijden. Omdat het mogelijk ging om schoten met een vuurwapen, werd 112 gebeld. Agenten werden door de meldkamer op pad gestuurd en kregen de opdracht de ‘zware vesten’ te dragen.

In de omgeving is er gezocht, maar er werden geen bijzonderheden aangetroffen. “De melder gaat niet uit van vuurwerk, want er werden geen licht of flitsen gezien. Het ging om drie harde knallen, snel achter elkaar. Ter plaatse waren de toegangshekken tot het terrein dicht, er waren geen verbrekingen te zien en er werden geen voertuigen aangetroffen. Er is dus niets gevonden dat zou kunnen duiden op…,” zo laat een woordvoerster van de politie weten.

Mensen die aanleiding hebben om te denken dat er toch geschoten is of nog andere tips voor de politie hebben, kunnen hiervoor contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer