Tiplijn: 06-19541384

Auto vliegt uit de bocht en raakt te water in Gorinchem

1

GORINCHEM – Een automobilist is zaterdagochtend 31 december 2022 op de Glacis in Gorinchem uit de bocht gevlogen. Het ongeval gebeurde omstreeks 11.10 uur toen de bestuurder vanaf de Flank onderweg was richting de Componistenstraat. De bedrijfsauto raakte van de weg, botste tegen een boom, en kwam vervolgens half in de sloot tot stilstand. Politie en een ambulance waren snel ter plaatse voor hulp. De bestuurder is ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De auto is door een bergingsbedrijf opgehaald.

Foto’s: Max Liet.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer