Tiplijn: 06-19541384

Jongen (14) geschopt en geslagen door groep in Alblasserdam; politie zoekt getuigen

0

ALBLASSERDAM – Een 14-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht is dinsdag 27 december 2022 in elkaar geslagen door meerdere personen in Alblasserdam. Dit gebeurde rond 20.45 uur op de Van Eesterensingel ongeveer ter hoogte van het tankstation bij winkelcentrum Makado. De jongen werd door meerdere personen geschopt en geslagen.

De daders zijn rond de veertien jaar oud. Het groepje dat de jongen mishandelde, bestond uit vier jongens en een meisje. De politie is op zoek naar getuigen en uiteraard ook naar de daders. Eén van de getuigen is iemand die met een auto is gestopt en is uitgestapt. De politie spreekt deze automobilist graag.

De politie spreekt van een ‘flinke mishandeling’ door meerdere personen tegen één slachtoffer. Tot nog toe is er niemand aangehouden. Wel zijn er al diverse mensen gehoord en wordt er gezocht naar camerabeelden in de omgeving.

Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de mishandeling te maken kan hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844. Alle informatie is welkom.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer