Tiplijn: 06-19541384

Auto en fietser botsen op beruchte rotonde in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de rotonde aan de Griendweg en de Spijksesteeg in Gorinchem zijn vrijdagavond 23 december een auto en een fietser met elkaar in aanrijding gekomen. Het ongeluk gebeurde enkele minuten na 17.00 uur.

De automobilist zou de fietser, die zonder fietsverlichting zou hebben gereden, over het hoofd hebben gezien. Qua letsel viel het gelukkig mee, de fietser raakte niet ernstig gewond. Op de rotonde aan de Griendweg gebeuren regelmatig aanrijding waarbij fietsers betrokken zijn. Begin deze maand nog raakte een vrouw ook gewond bij een aanrijding met een auto op dezelfde plek. Daarnaast schreef deze website al eerder over aanrijdingen op dezelfde oversteekplaats, zoals de aanrijding in juli 2021 toen een maaltijdbezorger werd aangereden. Ook in juni 2021 ging het op dezelfde plek mis.

Foto’s: Tim den Ottelander

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer