Tiplijn: 06-19541384

Aanwijzingen voor brandstichting in Alblasserdam; politie doet onderzoek

0

ALBLASSERDAM – Er zijn aanwijzingen dat de auto, die in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 december 2022 volledig uitbrandde in de W.B. van der Veldenstraat in Alblasserdam, bewust in brand is gestoken door iemand. De politie is zaterdag 17 december 2022 in de wijk aanwezig voor een buurtonderzoek. De auto is, in verband met mogelijke sporen, afgezet met lint. De nog geen vijf jaar oude Audi ging rond 03.00 uur in vlammen op. Een kind in de buurt werd wakker van de brand, waarschuwde zijn vader, die direct 112 belde. De man waarschuwde ook zijn buurman, omdat zijn auto voor de brandende wagen stond.

De personenauto die voor de brandende Audi stond, kon nog snel worden weggereden. Het voertuig was intussen al wel beschadigd geraakt aan onder meer de bumper.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het vuur te bestrijden. Van de auto is echter weinig bruikbaars overgebleven.

De politie hoopt dat mensen in de buurt meer kunnen vertellen over wie of wat de brand heeft veroorzaakt. Tips en eventuele camerabeelden zijn hierbij welkom. Contact opnemen met de politie kan via het telefoonnummer 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer