Tiplijn: 06-19541384

Politie neemt 13 kilo vuurwerk in beslag in Oud-Alblas en Nieuw-Lekkerland

0

OUD-ALBLAS / NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft afgelopen week in Oud-Alblas en in Nieuw-Lekkerland in het totaal dertien kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen. Dat melden de wijkagenten van Molenlanden op Instagram. De vuurwerkbezitters krijgen een boete. De politie bedankt de mensen die meldingen over het vuurwerk hebben gemaakt. In het totaal werden vijf adressen bezocht; bij een aantal adressen werd vuurwerk gevonden. “Wij hopen dat dit weer scheelt in de overlast,” aldus de wijkagenten. Melden van vuurwerkoverlast kan bij de politie via het nummer 0900-8844. Voor heterdaad vernielingen mag direct 112 worden gebeld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer