Tiplijn: 06-19541384

Automobilist opgepakt na dronkemansrit over A15 en A27

0

ALBLASSERDAM/SLIEDRECHT – Een dronken automobilist is in de nacht van zondag 4 december slingerend over de A15 en A27 gereden, voordat agenten hem konden oppakken. De man reed vanaf Alblasserdam de A15 op. Een medeweggebruikster vertrouwde het niet en reed achter de man aan. Al snel bleek de man inderdaad slingerend over de A15 bij Sliedrecht te rijden. De politie werd ingelicht en terwijl de dronken automobilist inmiddels bij Gorinchem de A27 opreed bleef de meldster de automobilist achtervolgen.

Volgens de politie had de man de hele A15 tussen beide vangrails nodig. In het Brabantse landschap kon de politie de man achterhalen waarna hij op de vlucht sloeg. De agenten vonden de man korte tijd later in een pand in Dussen waar hij als vrijwilliger werkzaam is. Naar eigen zeggen was hij daar om de sinterklaasversiering op te ruimen. “Nu zijn we best goedgelovig maar om 03.30 uur in de nacht?” schrijft de politie.

Na een ademanalyse moest de man zijn rijbewijs inleveren en is hij in ieder geval aangemeld voor een educatieve maatregel bij het CBR, waar hij een cursus zal moeten volgen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer