Tiplijn: 06-19541384

Vuurwerkexplosies veroorzaken schade aan woning en speelgoed in Langerak

0

LANGERAK – In de nacht van vrijdag op zaterdag 3 december hebben twee explosies van vuurwerk in Langerak schade veroorzaakt. Omstreeks 4.15 uur vonden in korte tijd twee explosies plaats aan de Julianastraat en Wilhelminastraat. Er ontstond schade aan een ruit van één van de woningen en het speelgoed van een vierjarig kindje raakte beschadigd, zo laat de politie weten.

Beide adressen waren al eerder slachtoffer van vuurwerkterreur, waarbij ook schade ontstond. De bewoners zijn erg geschrokken door de explosies. De politie roept buurtbewoners op om camerabeelden van bijvoorbeeld een videodeurbel na te kijken rond genoemde tijdstip. Beelden die van belang zijn ontvangt de politie graag, om de vandalen aan te kunnen pakken. Tips kunnen bij de politie worden gemeld via het telefoonnummer 0900-8844, de zaak is binnen de politie bekend onder het referentienummer 2022378971.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer