Tiplijn: 06-19541384

Slachtoffer dodelijke aanrijding Dordrecht is 60-jarige Hardinxvelder; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – Het slachtoffer van de aanrijding met dodelijke afloop vanmorgen in Dordrecht is een 60-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam. Dat heeft de politie later vandaag bekend gemaakt. De man kwam donderdagmorgen om het leven nadat hij om 7.30 uur op de Oranjelaan werd geschept door een auto. De Hardinxvelder overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft de automobilist aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een ongeval met dodelijke afloop. Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan en de politie vraagt getuigen of zij contact op willen nemen. Ook mensen die (deurbel)camerabeelden hebben die van belang kunnen zijn voor het onderzoek, wordt gevraagd contact op te nemen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer