Tiplijn: 06-19541384

Rit met gestolen busje eindigt in de sloot in Heinenoord

0

HEINENOORD – Een nog maar net gestolen bestelbusje is afgelopen nacht in de sloot beland in Heinenoord. De bestelbus werd in Dordrecht gestolen. Agenten namen meteen een aangifte op waarna alle eenheden in de omgeving de opdracht kregen om uit te kijken naar het gestolen busje.

Een politiewagen in Heinenoord spotte de bestelbus even later op de Kreekkade in Heinenoord. In een poging de agenten af te schudden besloot de bestuurder van het busje te keren, waarbij de bus op de zijkant in een sloot terecht kwam.

De bestuurder klom zelf uit de bestelbus en werd direct aangehouden op verdenking van diefstal. De recherche heeft de zaak momenteel in onderzoek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Politie Dordrecht (@pol_dordrecht)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer