Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten met spoed op pad voor melding van verstikking in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De ambulancedienst, het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam en de politie zijn dinsdagavond 29 november 2022 met spoed op pad gestuurd voor een melding over een verstikking in een woning aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam. Daar was een stuk plastic in de keel van een persoon terecht gekomen. Bij aankomst van de eerste ambulance was de situatie al grotendeels onder controle en kon de persoon weer vrij ademen.

De politie reed vooral mee voor de opvang van het MMT van de traumahelikopter, maar de helikopter werd uiteindelijk niet ingezet en dus kon de politie ook alweer snel met vervolg.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer