Tiplijn: 06-19541384

Brand onder overkapping in Streefkerk; overslag naar varkensschuur voorkomen

0

STREEFKERK – Onder een overkapping aan de Bergstoep in Streefkerk is zaterdagmiddag 26 november brand ontstaan. Terwijl de eigenaar tevergeefs probeerde de brand te blussen, kwam brandweer Groot-Ammers met spoed ter plaatse. Het lukte om de brand onder de overkapping waarin hout en machines staan opgeslagen te blussen. Overslag naar de aangrenzende varkensschuur kon de brandweer voorkomen. De rook in de varkensschuur is met ventilatoren worden verdreven, zo laat de brandweer weten. De varkens zijn ongedeerd gebleven. Of de brand veroorzaakt is door kortsluiting of door eerdere laswerkzaamheden, is nog onduidelijk.

Foto’s: brandweer Groot-Ammers.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer