Tiplijn: 06-19541384

Arrestatieteam en veel politie ingezet in Zwijndrecht; man opgepakt

0

ZWIJNDRECHT – Veel politie is zaterdagavond 26 november ingezet geweest na een valse melding in de wijk Walburg in Zwijndrecht. Een melder gaf aan dat een andere man een gevaar zou vormen voor zijn omgeving. De man om wie het zou gaan zou in het bezit zijn van een vuurwapen en daarmee gedreigd hebben. Veel politie-eenheden, waaronder agenten van het Team Parate Eenheid en het arrestatieteam, kwamen ter plaatse. Ook een ambulance stond uit voorzorg paraat.

Uiteindelijk bleek van een gewapende man geen sprake. Volgens een woordvoerder van de politie zou er sprake zijn geweest van een valse 112-melding. Met een megafoon wist de politie de verwarde melder naar buiten te praten. Hij is door de agenten aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer