Tiplijn: 06-19541384

Brandweer druk met moeilijk bereikbare schoorsteenbrand in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer is op woensdag 23 november 2022 uitgerukt vanwege een schoorsteenbrand bij een woning aan de Nieuweweg in Hardinxveld-Giessendam. De brand werd rond 19.15 uur gemeld, waarna de brandweer Hardinxveld ter plaatse kwam. Vanuit Gorinchem kwam de brandweer met een autoladder ter plaatse, maar omdat de schoorsteen aan de achterzijde van de woning zat bleek de inzet van een hoogwerker noodzakelijk.

De hoogwerker van brandweer Papendrecht bleek om onduidelijke redenen niet inzetbaar te zijn waarna de brandweer Dordrecht uiteindelijk ter plaatse kwam met een hoogwerker. De brandweer kon er uiteindelijk voor zorgen dat de brand volledig werd geblust. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

Foto’s: Laurens Rozendaal

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer