Tiplijn: 06-19541384

Brandweer met spoed op pad voor melding schoorsteenbrand Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer is maandagmiddag 14 november 2022 uitgerukt voor een melding over een schoorsteenbrand in de Bilderdijkstraat in Alblasserdam. De tankautospuit van Alblasserdam en de hoogwerker van Papendrecht kwamen met spoed ter plaatse. Ook de politie arriveerde met spoed bij de betreffende woning. Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen; van een echte brand was bij aankomst geen sprake (meer). De brandweer heeft de schoorsteenpijp van bovenaf geïnspecteerd en kon daarna retour. Niemand raakte gewond en voor zover bekend is er geen schade ontstaan.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer