Tiplijn: 06-19541384

Man gewond na aanrijding in Sliedrecht; automobiliste rijdt door

0

SLIEDRECHT – Een man is vrijdagmiddag 11 november gewond geraakt bij een aanrijding op de Simon Stevinstraat in Sliedrecht. Een automobiliste schampte iets voor 18.00 uur met haar auto een geparkeerde auto. De eigenaar van de geparkeerde auto was precies een kindje uit de auto aan het halen, toen zijn deur geraakt werd. De man kwam door de aanrijding op straat terecht. Het kind zat nog in de autostoel en raakte niet gewond.

De man is nagekeken door ambulancepersoneel en wordt in het ziekenhuis verder onderzocht. De automobiliste die het ongeval veroorzaakte is na de aanrijding doorgereden. Haar auto raakte een deel van de spiegel kwijt en moet schade hebben aan de rechterzijde. De vrouw reed in een grijze auto vanaf het Burgemeester Winklerplein naar de Thorbeckelaan.

De politie onderzoekt de zaak. Twee getuigen meldden zich bij de politie en wisten te vertellen dat de grijze auto werd bestuurd door een vrouw. Getuigen die iets gezien hebben en de veroorzaakster van het ongeval kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer