Tiplijn: 06-19541384

Onderzoek naar vreemde lucht in appartementencomplex Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Maandagmiddag 7 november werd in een appartementencomplex aan de Zoutstoep in Sliedrecht een gaslucht geroken. De brandweer ging op onderzoek uit maar omdat niet direct de oorzaak van de vreemde lucht kon worden achterhaald, werd opgeschaald naar ‘middel hulpverlening’ en kwamen nog enkele brandweervoertuigen ter plaatse. In het pand zijn meerdere metingen verricht. Na enige tijd is de vermoedelijke oorzaak van de vreemde lucht gevonden. In een garagebox op de begane grond van het appartementencomplex werd een gasbrander met daarin propaan aangetroffen. Deze was verroest en is vermoedelijk gaan lekken. De brandweer heeft het pand geventileerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer