Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen botst tegen stilgevallen auto bij Noordtunnel Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Op de A15, net na de Noordtunnel bij Alblasserdam, is maandag 7 november 2022 een ongeval gebeurd, nadat een personenauto stilviel op de snelweg. Dit gebeurde op rijstrook 3, op de baan richting Gorinchem. Net nadat het pechgeval ontstond, botste een vrachtwagen tegen de stilgevallen Mini. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse om de man uit de auto en de vrachtwagenchauffeur na te kijken en te helpen bij de afhandeling van het ongeval.

 

Beide personen hoefden uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Hun voertuigen raakten zo zwaar beschadigd, dat doorrijden niet meer mogelijk was. De auto en de vrachtauto zijn door bergingswagens van de weg gehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer