Tiplijn: 06-19541384

Klant wil overval voorkomen en krijgt klap in Jumbo Hendrik-Ido-Ambacht; verdachten aangehouden

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een klant heeft in de Jumbo in het winkelcentrum De Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht twee overvallers gestopt. Twee jongemannen probeerden donderdag 3 november aan het begin van de middag de supermarkt te overvallen. Een klant, een 68-jarige oud-agent, zag het gebeuren en sprak de man rustig aan, maar daar was deze niet van gediend. Eerst liep hij nog weg, maar korte tijd later kwam de man terug en sloeg de oud-agent vol in zijn gezicht. Zijn bril en gehoorapparaat vlogen van zijn hoofd en het slachtoffer liep een bloedneus op en wat schrammen op.

Daarna sloegen de verdachten zonder buit op de vlucht sloegen. Een agent in vrije tijd zag één van de mannen wegrennen en gaf dit door aan zijn collega’s. De politie wist op de Paulusweg de twee verdachten van 21 en 22 jaar uit Papendrecht aan te houden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer