Tiplijn: 06-19541384

Fietser raakt gewond bij aanrijding op rotonde in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 46-jarige man uit Oud-Alblas is donderdagavond 3 november 2022 gewond geraakt, nadat hij op de Wensveenrotonde in Alblasserdam over het hoofd werd gezien door een dorpsgenoot in een auto. Omstanders schoten direct te hulp en belden 112. Niet veel later arriveerden de politie en ambulancedienst. De fietser is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De jongeman uit Oud-Alblas die de auto bestuurde, bleef ongedeerd. De verzekeringen gaan uitzoeken wie verantwoordelijk is voor welke schade. De automobilist had haaientanden, de fietser reed zonder voorlicht. Het ongeval gebeurde in de stromende regen.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer