Tiplijn: 06-19541384

Woning in Zwijndrecht vol rook door pannetje op het vuur

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer en politie zijn woensdagmiddag 2 november 2022 opgeroepen voor een mogelijke brand in een woning in Zwijndrecht. Even na 13.15 uur hoorden buurtbewoners een rookmelder afgaan aan de Emmastraat. De buurtbewoners gingen op onderzoek uit en troffen de woning van een buurman vol rook aan. Hierop werd het alarmnummer gebeld en werd de buurman, die nog in de woning was, gewaarschuwd. De rookontwikkeling bleek afkomstig van een vergeten pannetje op het vuur. Het pannetje kon al snel van het vuur worden gehaald door de bewoner waardoor brand werd voorkomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer