Tiplijn: 06-19541384

Geen brand op A15 bij Alblasserdam; wel rijverbod voor bestuurder om drugsgebruik

0

ALBLASSERDAM – De brandweer is donderdagochtend 27 oktober 2022 met spoed uitgerukt voor een melding over een autobrand op de A15 bij Alblasserdam. Bij het opgegeven hectometerpaaltje was echter niets te vinden. Vóór de Noordtunnel, aan de kant van Ridderkerk, werd wel een auto met een geopende motorkap aangetroffen. Van brand was geen sprake en er was geen bestuurder bij aanwezig. Niet veel later kwam de bestuurder terug bij zijn auto. Hij bleek drugs te hebben gebruikt. De man heeft een rijverbod van 24 uur gekregen. Zijn voertuig is door een bergingsbedrijf van de weg gehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer