Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw iemand betrapt op Merconterrein in Alblasserdam; man wordt beboet

0

ALBLASSERDAM – In de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 oktober 2022 is er weer iemand betrapt op het Merconterrein aan de West-Kinderdijk in Alblasserdam. In de afgelopen jaren zijn er al tientallen dieven en graffityspuiters van het terrein gehaald. De politie kreeg rond middernacht een tip dat er weer iemand op het terrein aanwezig was. Het slot van het hek was kapot geknipt. Met een politiehond en met zaklampen gingen agenten op pad en troffen uiteindelijk een 38-jarige man uit  Krimpen aan de Lek aan.

Wat de man precies van plan was, bleef onduidelijk. De dertiger heeft uiteindelijk een boete gekregen voor het betreden van een afgesloten terrein van een ander. (wetboek van strafrecht, artikel 461)

Afgelopen zondag werd er bij het transformatorhuisje bij het Merconterrein koper gestolen. De dief / dieven wist(en) te ontkomen.

Het Merconterrein is al jaren niet in gebruik. Het is de bedoeling dat er huizen worden gebouwd, maar om allerlei redenen zijn deze plannen, die er al jaren zijn, nog steeds niet uitgevoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer