Tiplijn: 06-19541384

Opgeroepen Mobiel Medisch Team blijkt niet nodig voor ongeval in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Op de Munnikensteeg in Zwijndrecht is woensdagmiddag 26 oktober 2022 een ongeval gebeurd. Omstreeks 16.10 uur kwamen een automobilist en een scooterrijdster in botsing. De vrouw op de scooter kwam hierbij ten val. Naast de ambulancedienst en de politie werd ook een Mobiel Medisch Team per helikopter ter plekke gevraagd. Bij controle door het ambulancepersoneel bleek de inzet hiervan niet nodig. De scooterrijdster is ter plekke nagekeken en hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De politie heeft de toedracht van het ongeval onderzocht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer