Tiplijn: 06-19541384

Man valt van dak in Sliedrecht en raakt gewond

0

SLIEDRECHT – Een man is zaterdagmiddag 22 oktober 2022 van het dak van een woning aan de Piet Rijsdijkstraat in Sliedrecht gevallen. Twee medewerkers van een bedrijf waren bezig op het dak van de woning. Rond 15.15 uur ging er iets mis en viel één van de mannen naar beneden. Hij raakte gewond en naast ambulances werd ook een traumahelikopter opgeroepen voor hulp. De man is door ambulancepersoneel nagekeken en gestabiliseerd. Zijn verwondingen bleken niet zo ernstig dat inzet van het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter daadwerkelijk nodig was. Een vacuümmatras is gebruikt om de patiënt veilig naar het ziekenhuis te vervoeren. De politie onderzoekt wat de oorzaak van de val is.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer