Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt op smalle kade in Kinderdijk voor hulp aan man

0

KINDERDIJK – De traumahelikopter is donderdagavond 20 oktober 2022 op de Lekkade in Kinderdijk geland. Het Mobiel Medisch Team (MMT) van de helikopter was opgeroepen voor medische hulp aan een 59-jarige Kinderdijker die onwel was geraakt en in huis van de trap was gevallen. Ook de ambulancedienst, de politie en de brandweer werden opgeroepen voor hulp. De vijftiger is met spoed, onder begeleiding van een arts van het MMT, naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd. De helikopter, die op de smalle dijk was geland, met aan de ene kant de dijkwoningen en de andere kant de rivier de Lek, trok bekijks vanuit de buurt.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer