Tiplijn: 06-19541384

Alblasserdammer raakt met scootmobiel te water bij Kinderdijkse molens

0

ALBLASSERDAM – Een 62-jarige man uit Alblasserdam is donderdag 20 oktober 2022 met zijn scootmobiel in het water langs de Molenkade in Alblasserdam, ter hoogte van de molens van Kinderdijk terecht gekomen. De man wilde met zijn scootmobiel keren en kwam uiteindelijk in het water terecht. Een oudere vrouw hoorde de man vanuit het water roepen en belde 112. Niet veel later wist iemand anders de Damdorper op de kant te trekken. Intussen kwamen brandweervoertuigen van Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland, samen met de politie en de ambulancedienst met spoed ter plaatse en namen de zorg over.

De man werd door het wateroppervlaktereddingsteam van de brandweer ontdaan van zijn natte, koude kleding. Vervolgens kreeg hij een warme deken om zich heen en werd hij overgedragen aan de ambulancedienst.

De zestiger is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis en wordt daar onder meer gecontroleerd op onderkoeling.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer