Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande schuurbrand op volkstuinencomplex in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – In de nacht van zondag op maandag 17 oktober is brand uitgebroken op een volkstuinencomplex aan de Parallelweg in Sliedrecht. De brand in een schuurtje op het complex ten noorden van het station werd rond 4.00 uur ontdekt. Bij aankomst waren er flinke vlammen zichtbaar. De brandweer schaalde op naar middelbrand. Er moest een flinke afstand overbrugd worden vanaf de Parallelweg naar de brandende schuur achterop het complex. Het schuurtje is door de brand verwoest, naastgelegen schuurtjes konden worden gespaard. Stichting Salvage neemt namens de gezamenlijke verzekeraars de schade op.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer