Tiplijn: 06-19541384

Gewonde man aangetroffen in woning in Dordrecht

0

DORDRECHT – In een woning aan de Cornelis de Wittstraat in Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag 16 oktober een gewonde man aangetroffen. Politie en ambulance werden net voor middernacht opgeroepen. Er zou mogelijk een steekpartij hebben plaatsgevonden. Toen de politie aankwam werd de man alleen aangetroffen in de woning. Het is nog onduidelijk of hij is gestoken of geslagen, zo laat een politiewoordvoerder weten. Wel had de man wat verwondingen, maar daaruit was niet direct op te maken wat er gebeurd is.

Het slachtoffer kon wel praten maar niet veel vertellen over het voorval. De politie wacht af of de man aangifte komt doen en hoopt dan meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies is voorgevallen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer