Tiplijn: 06-19541384

Man op speed pedelec raakt ernstig gewond bij ongeval Schelluinen

0

SCHELLUINEN – Een man, rijdend op een speed pedelec, is donderdagmiddag 13 oktober 2022 zeer ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Griendweg in Schelluinen. De fietser (op een 45 km/u-fiets) kwam in botsing met een busje. Het ongeval gebeurde rond 16.20 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Ook de traumahelikopter werd ingezet. De man is is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht. Voor zijn leven wordt gevreesd. De automobilist is aangehouden en wordt gehoord. Naar de toedracht van het ongeval wordt onderzoek gedaan.

Een speed pedelec is een tweewieler met elektrische trapondersteuning. Een speed pedelec mag maximaal 45 kilometer per uur rijden.

Beeld: Jorrit de Haas.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer