Tiplijn: 06-19541384

Vuurwerk en wapens in beslag genomen in Gorinchem en Vuren

0

GORINCHEM/VUREN – De politie heeft de afgelopen week bij doorzoekingen in woningen in Gorinchem en Vuren een onbekende hoeveelheid en een tweetal wapens in beslag genomen. Dat meldt politie Lek en Merwede op Instagram.

De doorzoekingen werden gedaan vanwege een onderzoek naar vuurwerk. Er werd daadwerkelijk een onbekende hoeveelheid vuurwerk aangetroffen. In een van de woningen werd een gasdruk pistool in beslag genomen. Deze was volgens de politie niet van echt te onderscheiden. Op het andere adres trof men een luchtdrukgeweer aan dat van een minderjarige jongen was. Voor luchtdrukwapens geldt dat deze niet toegestaan zijn voor personen onder de 18 jaar. Daarnaast mogen deze enkel op eigen terrein gebruikt worden. Beide wapens zullen worden vernietigd.

Tekst: 112-Glasstad

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer