Tiplijn: 06-19541384

Grote brand verwoest schuren in Schelluinen

0

SCHELLUINEN – In Schelluinen is zaterdagmiddag 8 oktober 2022 een grote brand uitgebroken in meerdere schuren. De brand ontstond omstreeks 14.20 uur bij een aantal gekoppelde schuren aan de Doctor Van Linden-Tolstraat. De brandweer schaalde al snel op naar het sein ‘grote brand’. Onder andere de brandweerposten Giessenburg, Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam kwamen ter plaatse. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Rond 16.00 uur gaf de brandweer het sein ‘brand meester’. De brandweer is daarna nog enige tijd bezig geweest met nabluswerkzaamheden. Drie schuren moeten als verloren worden beschouwd. Een vierde schuur werd door de brand aangestraald en raakte beschadigd. Er vielen geen gewonden. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Stichting Salvage is ook opgeroepen om gedupeerden bij te staan.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer