Tiplijn: 06-19541384

Politie onderzoekt mogelijke schietpartij in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie is woensdagavond massaal uitgerukt naar de Hoge Kade in Hendrik-Ido-Ambacht. Rond 21.00 uur kwam er daar een melding binnen van een mogelijke schietpartij.

Volgens een woordvoerdster van de politie zouden er twee personen een sporthal zijn binnen gelopen waarvan één van de personen gewond zou zijn. Deze persoon zou wel goed aanspreekbaar zijn geweest. Er zou in ieder geval een ruzie aan vooraf gegaan zijn waarbij mogelijk ook geschoten zou zijn met een vuurwapen. De politie benadrukt dat op dit moment nog niet zeker is of er daadwerkelijk geschoten is. Waardoor de jongen precies gewond is geraakt kan de politie op dit moment nog niet delen. Het onderzoek loopt nog.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer