Tiplijn: 06-19541384

Man vlucht voor politie in Alblasserdam, verstopt zich achter kliko en wordt aangehouden

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 oktober 2022 een 24-jarige man opgepakt in Alblasserdam. Agenten gaven de man, die rond 03.15 uur over de Van Hogendorpweg in Alblasserdam reed, een stopteken. De Rotterdammer ging er vandoor, waarna een achtervolging begon. Agenten raakten de auto even kwijt, maar troffen het voertuig aan in de Magnoliastraat. De bestuurder was verdwenen. Na enig zoekwerk werd in een steegje de 24-jarige Rotterdammer aangetroffen. Hij had zich verstopt achter een kliko.

Er werd onder meer wiet en een mogelijk andere drugs aangetroffen. De zakjes met wit poeder zijn meegenomen en er wordt onderzocht wat voor poeder het precies is. De man is meegenomen naar het politiebureau en zit nog vast. Woensdag vindt verder onderzoek plaats.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer