Tiplijn: 06-19541384

Auto en vrachtwagen op elkaar; files door afsluiting Noordtunnel Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – In de Noordtunnel bij Alblasserdam, op de baan richting Gorinchem, zij maandagmiddag 3 oktober 2022 een auto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. Dit gebeurde aan het begin van de tunnel. Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen na te kijken. De tunnel is enige tijd volledig afgesloten geweest. Later ging er één rijstrook open. De verwachting is dat de volledige rijbaan snel weer open gaat. Door de botsing en de afsluiting van de tunnel, zijn er lange files ontstaan. Via de A16, A59 en A27 werd het verkeer omgeleid.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer