Tiplijn: 06-19541384

Auto crasht op rotonde in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij een verkeersongeval zondagmorgen 2 oktober 2022 in Hendrik-Ido-Ambacht is een auto zwaar beschadigd geraakt. De auto, die vanaf de Veersedijk onderweg was richting Zwijndrecht reed door nog onbekende oorzaak twee verkeersborden uit de grond en kwam daarna tot stilstand op de rotonde ter hoogte van het Noordeinde.

Het ongeval gebeurde rond 10.15 uur. De bestuurster van de auto is door ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Uit de gebruikelijke blaastest door de politie bleek dat de vrouw niet gedronken had. De oorzaak van het ongeval blijft vooralsnog onduidelijk. De auto zal, gezien de grote schade, als verloren moeten worden beschouwd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer