Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen na brandstichtingen in ‘s-Gravendeel

0

‘s-GRAVENDEEL – Afgelopen nacht was het twee keer raak in ’s-Gravendeel. Daar werd op twee verschillende plekken brand gesticht. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Aan ’t Weegje werden vannacht rond 01.50 uur drie fietsen in brand gezet. Later in de nacht werd een scooter aan de Dr Bossersstraat in brand gezet. Deze brand sloeg over naar het pand waar de scooter tegenaan stond. De brandweer heeft de brand geblust. Het pand heeft flink schade opgelopen. Bij de branden raakte gelukkig niemand gewond. De Forensische Opsporing heeft een sporenonderzoek uitgevoerd. De politie onderzoekt of deze twee brandstichtingen met elkaar te maken hebben.

Wie is of zijn er verantwoordelijk voor deze branden? Heeft u informatie of camerabeelden die kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0800-8844. Meldt u zich liever anoniem, bel dan 0800-7000.

Foto’s: Henny v/d Star

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer