Tiplijn: 06-19541384

Weer 2 auto’s uit de beruchte bocht in Alblasserdam (filmpjes)

0

ALBLASSERDAM – In de beruchte ongevallenbocht in de Oost-Kinderdijk, ter hoogte van het Lammetjeswiel in Alblasserdam, zijn zaterdag 24 september 2022 weer twee auto’s uit de bocht gevlogen. Het is het zesde ongeval in een week tijd en het zoveelste ongeval in de afgelopen jaren. Niemand raakte gewond. Wel ontstond er aan vier voertuigen schade. Van de ongevallen zijn beelden. (zie hieronder)

16 september tolde er een mini rond, 17 september ging een scooterrijder onderuit, 18 september reed er een auto van de dijk, 18 september ging er nog een scooterrijder onderuit, 24 september gleed in de ochtend een auto uit de bocht en aan het einde van de middag ging er weer één. 20 augustus ging er ook een auto uit de bocht. De gemeente doet onderzoek naar de oorzaak en naar mogelijke oplossingen. De buurt wordt hierin betrokken. Begin volgende maand gaan de betrokkenen weer met elkaar om de tafel.

 

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer