Tiplijn: 06-19541384

Meisje (11) raakt gewond na ongeval met fiets en schooltas

0

ALBLASSERDAM – Een 11-jarig meisje uit Alblasserdam is dinsdagochtend 20 september 2022 gewond geraakt, nadat zij met haar fiets ten val kwam op de Randweg in Alblasserdam. Het meisje fietste met twee tassen naar school. Het hengsel van één van de tassen bungelde ter hoogte van de trappers. Toen één van de trappers in het hengels kwam, ging het mis en kwam de tiener ten val. Ze had veel pijn en kon niet meer op haar been staan. Omstanders waarschuwden de hulpdiensten. Het meisje is door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor behandeling en onderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer