Tiplijn: 06-19541384

Brandweer H-I-Ambacht naar Sliedrecht voor autobrand op A15

0

SLIEDRECHT – Op de A15 net voor de afrit Sliedrecht-West werd woensdagmiddag 21 september een autobrand gemeld. Er ging iets mis waardoor de locatie van de melding op de afrit Alblasserdam kwam te staan en brandweer Hendrik-Ido-Ambacht werd opgeroepen. Die reed met spoed naar de A15 waarop al snel duidelijk werd dat de juiste locatie van de brandmelding op de rijbaan richting Gorinchem, bij Sliedrecht-West zou zijn.

De Ambachtse brandweerlieden zijn daarop met spoed doorgereden naar Sliedrecht. Bij aankomst van de brandweer stond de auto niet (meer) in brand. Wel heeft de brandweer een controle uitgevoerd onder de motorkap. Vanwege de brandmelding werd een rijstrook enige tijd afgesloten en gold op de andere twee rijstroken een snelheidsbeperking.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer