Tiplijn: 06-19541384

Vechtende mannen in Alblasserdam; 1 aanhouding en 1 gewonde

0

ALBLASSERDAM – Tussen twee mannen is maandagavond 19 september 2022 een vechtpartij ontstaan op de Van Hogendorpweg in Alblasserdam. Wat er precies aan vooraf ging, kan de politie nog niet zeggen. Rond 18.30 uur parkeerde een man zijn busje langs de Van Hogendorpweg en wachtte daar de 70-jarige Alblasserdammer die buiten liep, op. De man liep op de zeventiger af en niet veel later werden er over en weer klappen en trappen uitgedeeld. De man van het busje man liep een hoofdwond op en belde de politie. De 70-jarige man is vervolgens aangehouden op verdenking van mishandeling. De politie komt dinsdag waarschijnlijk met meer details over de zaak.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer