Tiplijn: 06-19541384

Auto’s botsen op elkaar op Zijdeweg tussen Oud-Alblas en Nieuw-Lekkerland

4

OUD-ALBLAS – Twee personenauto’s zijn zaterdag 18 september 2022 op elkaar gebotst op de Zijdeweg tussen Oud-Alblas en Nieuw-Lekkerland. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Heiweg. De bestuurder van de Audi remde af om af te slaan naar de Heiweg. De bestuurder van de Tesla zag dit te laat en botste achterop de Audi. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De inzittenden zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De beide auto’s zijn door bergers van de weg gehaald. Foto’s: Twan Beukers.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

Reageer