Tiplijn: 06-19541384

Gewonde bij ongeval op brug in Alblasserdam; fietser rijdt door en wordt gezocht

0

ALBLASSERDAM – Een jonge vrouw is vrijdagmiddag 16 september 2022 gewond geraakt bij een ongeval op de Brug over de Noord bij Alblasserdam. De vrouw en haar zus zaten op een scooter en reden richting Hendrik-Ido-Ambacht. Halverwege wilden de twee een fietser inhalen. De man wilde volgens een getuige in eerste instantie niet opzij, maar liet de vrouwen uiteindelijk toch voorbij. Daarbij raakten de fietser en de scooterrijders elkaar en kwam de scooter tegen de reling van brug terecht.

Of de fietser bewust in contact kwam met de scooterrijdsters, wordt nog onderzocht. De fietser ging er na het ongeval in ieder geval vandoor en wordt gezocht. Hij wordt verzocht zich alsnog met spoed te melden bij de politie. Ook eventuele getuigen, dashcambeelden en tips zijn welkom bij de politie. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844.

De scooterrijdster en haar zus zijn per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Daar moet blijken wat het letsel precies is.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer