Tiplijn: 06-19541384

Bestelbus vliegt uit de bocht in Gorinchem

2

GORINCHEM – Op de Van Andel-Spruytlaan in Gorinchem is vrijdagmiddag 16 september een bestelbus uit de bocht gevlogen. De bestelbus reed rond 15.15 uur vanaf de Graaf Reinaldweg richting het centrum van de stad. In een flauwe bocht naar links verloor de bestuurder door nog onbekende redenen de macht over het stuur.

Via een middengeleider kwam de bestelbus deels in een naastgelegen sloot terecht. De bestuurder is kort nagekeken door ambulancepersoneel, maar raakte niet gewond. Agenten hebben ter plaatse een alcohol en drugstest bij de bestuurder afgenomen. Hier kwamen geen bijzonderheden uit, waarop de man zijn weg lopend mocht vervolgen. De bestelbus is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Erg genoeg voor de persoon in kwestie.

    Maar het had met één foto al een duidelijke visie kunnen verbeelden.

    Viel me al meer op dat er vele beelden werden gebruikt.

    Is dat misschien omdat de bevolking hier minder verbeeldingskracht hebben?

Reageer