Tiplijn: 06-19541384

Auto’s botsen op kruising in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de kruising van de Stalkaarsen met de Dokter Hiemstralaan in Gorinchem heeft donderdagmiddag 15 september 2022 een aanrijding plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde omstreeks 16.55 uur. Twee personenauto’s botsten op de kruising op elkaar. Het ongeval ontstond vermoedelijk door een voorrangsfout. Een van de voertuigen ramde na de botsing nog een paaltje uit de grond en kwam vervolgens in de struiken tot stilstand.

Politie en een ambulance waren snel ter plaatse. De betrokkenen zijn door ambulancepersoneel onderzocht. Eén persoon is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie assisteerde bij de afhandeling van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer